Arbetsflödessystem

Alla händelser som sker på ditt konto går via vårt arbetsflödessystem. Systemets primära syfte är att fånga upp arbeten som misslyckas, så att vi kan felsöka, korrigera och köra arbetet igen utan att någon information går förlorad.
Ett bra exempel på detta är en order som ska skickas till ert affärssystem. Om affärssystemet av någon anledning har driftproblem och inte kan ta emot datan så istället för att ordern går förlorad och måste skickas på nytt av dig, så stannar den i vårt arbetsflödessystem. Där vi kan granska felet, invänta att affärssystem åter är igång och sedan skicka ordern på nytt. Detta innebär att du aldrig behöver fundera på om denna synkronisering misslyckats, du kan tryggt förlita dig på att vi hör av oss om något går fel och arbetet inte kan genomföras.
Detta arbetsflödessystem innefattar bl.a. order, e-post, webbformulär, användarregistreringar mm.


Laddtider och resursfördelning

Ett minst lika viktigt syfte med vårt arbetsflödessystem är att minimera din och din kunds väntetid. Ett bra exempel på detta är ett liknande scenario som ovan, att en order som läggs ska synkroniseras till ert affärssystem. Utan ett arbetsflödessystem sker alla händelser direkt och därmed måste användaren vänta på att arbetet slutförs innan nästa sida kan visas. Så skulle affärssystemet då ha driftstörningar, skulle din besökare mötas av felmeddelanden istället för en "Tack för din order"-sida när själva synkroniseringen av order egentligen inte har något att göra med besökarens order.
Med hjälp av arbetsflödessystemet läggs istället alla dessa jobb på kö i bakgrunden, och din besökare kommer direkt vidare till nästa sida. När denna typ av arbeten sedan utförs så fördelas dom ut på ett sätt som minimerar belastningen på våra tjänster, detta ger oss möjlighet att inte bara bibehålla snabba laddtider utan ger oss också möjlighet att ständigt anpassa våra resurser på ett sätt som garanterar en lika stabil framtid.


Standardflöde

Att för dig som kund ingå i ett arbetsflödessystem likt detta är en enorm trygghet eftersom du kan förlita dig på att funktioner du använder och betalar för också innefattas av en bevakning och ett underhåll få andra tjänster erbjuder. Detta arbetsflöde är uppbyggt med en standard som alla kunder i Unitedprofile använder, det är därför vi kan erbjuda underhåll, bevakning och förbättringar utan extra kostnad.


Anpassat flöde

Att jobba med ett arbetsflödessystem innebär inte bara en trygghet i funktioner vi erbjuder, det gör det också möjligt att skapa specialanpassningar. Vid behov kan vi lyfta ut enstaka jobb från standardflödet och skapa ett kundanpassat flöde. Detta innebär att, beroende på anpassning, kan vi sätta upp ett unikt flöde just för dig. Ett exempel kan vara när en kund genomför en beställning så önskar ni att all data om beställningen skickas till ett externt system. Vi kan då flytta er från standardflödet till ett kundanpassat flöde. Detta innebär att allt som händer när en ny order läggs kan styras, och ändå nyttja vårt arbetsflödessystem. Vi kan sätta upp anpassade jobb som likt alla jobb i vårt standardflöde, får ständig bevakning, felsökning och uppföljning av oss på Unitedprofile. Du kan alltså känna samma trygghet i att allt som händer på din hemsida bevakas och säkerställs av oss, trots att det är helt kundanpassade jobb.
Dessa anpassade flöden sker på helt unika villkor och innebär då också extra bevakning från oss samt att ändringar i våra standardflöden också kontrolleras med dom anpassade flöden vi hanterar så att ni inte går miste om bl.a. nya funktioner. När jobb som normalt sett går via vårt standardflöde måste lyftas ut till ett eget flöde medför detta en extra månadskostnad / anpassat flöde.Pris

Priset för ett annpassat flöde beror på vilken typ av arbete det är som måste anpassas. Därav offeraras varje enskilt fall baserat på arbetets omfattning.