Fortnox AB

OFFICIELL PARTNER

Om

Fortnox har blivit ett av de mest populära affärssystemen för små och medelstora företag i Sverige. En viktig framgångsfaktor är att systemet är webbaserat och därigenom fungerar lika bra i mobilen som på kontoret.
Fortnox molnbaserad plattform gör det möjligt för småföretagare och redovisningsbyråer att sköta ekonomi och administration på ett effektivt sätt. Den marknadsledande plattformen ger också kunderna tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. Fortnox grundades 2001 och har huvudkontor i Växjö. Aktien är noterad på NGM Nordic MTF.

Så fungerar integrationen

Hos Unitedprofiles kunder är Fortnox det i särklass vanligaste affärssystemet. Tack vare goda integrationsmöjligheter är det möjligt att sammankoppla ditt konto hos Unitedprofile direkt med Fortnox.

Inkommande ordrar i din webbshop kan per automatik, eller efter granskning, skickas direkt in i affärssystemet. Ordrar kopplas till existerande kund, eller i de fall kunden är ny skapas ett nytt kundkort. Tidsbesparande, smart och väldigt enkelt!

Läs mer om fördelarna med Unitedprofile och Fortnox »