År 2013 gjordes hela Unitedprofiles profil om. Tjänster slogs samman och samlades under ett och samma namn och varumärke. Sedan dess har vi gått från klarhet till klarhet.

Unitedprofile har samlat marknadens bästa leverantörer och varumärken i en och samma lösning. Det gör att vi kan erbjuda ett enormt utbud av produkter. Säkert, snabbt, bekvämt och dessutom enkelt. Vi jobbar uteslutande med profilbranschen vilket gör att vi kan utveckla helt unika tjänster.

Varje leverantör som ingår i Unitedprofile är utvald inom sitt affärsområde och gör affärerna direkt med dig. Du får genom Unitedprofile tillgång till hela deras sortiment och kunnande.

Vi är idag den enda webblösningen som erbjuder ett färdigt sortiment från flera leverantörer inom profilbranschen.


  • Lång erfarenhet från återförsäljarledet
  • Lång erfarenhet från leverantörsledet
  • Lång erfarenhet av webbutveckling
  • Inga externa ägare
  • Inga externa konsulter
  • Sedan starten växt organiskt med egna medel
  • Sätter tillväxt framför vinst
  • Korta beslutsvägar

Team Unitedprofile

Mange Sälj / Roadshow

mange@unitedprofile.se

Om det är någon av oss du träffat är det säkert Mange. Han syns överallt, delvis pga. av sin längd men också för att han är den som är ute och åker.

Therese Design / Support

support@unitedprofile.se

Är du intresserad av att skapa en ny hemsida med en fantastisk design, då är det Therese som gör jobbet.

Magnus Avtal / Leverantörer

magnus@unitedprofile.se

Magnus har lång erfarenhet av framgångsrikt företagande. Han ser till så att vår verksamhet följer uppsatta mål och att utvecklingen går framåt.

Alex Utvecklare

support@unitedprofile.se

Han lever i mörkret och du kan i bästa fall se honom om natten när han kodar. Inte omöjligt att han svarat på något mail om du stött på problem.

Stefan Utvecklare / Produktimport

support@unitedprofile.se

Stefan hanterar en stor del av vår serverdrift, utvecklar systemet samt jobbar med produktimporter från våra leverantörer.

Emil Webbdesign / Support

support@unitedprofile.se

Emil är vår renodlade webbdesigner. Han ansvarar för att ta fram nya designmallar och att se till så att Unitedprofile ligger rätt i tiden vad gäller design.

Patricia Ekonomi

faktura@unitedprofile.se

Patricia har lång erfarenhet av bokföring och även som egen företagare. Hon hjälper oss säkerställa att kärnan i verksamheten, ekonomin, är under full kontroll.

Glesys Drft / Systemförvaltning

drift@unitedprofile.se

För många år sedan hanterade vi själva en enstaka server där tjänsten drevs. Idag har vi närmare 10 olika servrar som drivs och underhålls av Glesys.